Bástya Üzletház 8200 Veszprém, Kossuth u. 8.
Hétfő - Péntek: 9:00 - 18:00 Szombat: 9:00 - 13:00 Vasárnap: ZÁRVA
 

Abakosz Lady Óra Ékszer

Abakosz Lady Óra Ékszer

Elérhetőségek

Üzlet telefonszáma:+36 20 242 3311
Üzlet email címe:info[kukac]abakoszora[pont]hu
Üzlet Facebook oldala:
https://www.facebook.com/abakoszlady/

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 9:00 - 18:00
Szombat: 9:00 - 13:00
Vasárnap: ZÁRVA

Bemutatkozás

"Személyes szépséged?
A saját, bensődből sugárzó tulajdonságaid, és a Magadnak álmodott, stílusos külsőd harmóniája.
Tudod, hogy lehetsz gyönyörű!"
Ezzel a mottóval várjuk Önöket, az elegáns Bástya Üzletház földszintjének közepén, mint egy apró ékszerként csillogó üzletünkben;   és persze az ékszerek, órák iránt érzett és tanúsított, szenvedélyes szeretettel, az óra- és ékszervásárló közönség tiszteletével és másfél évtizedes tapasztalattal, amelyet minden egyes nappal gazdagíthatunk azáltal, ahogy vásárlóink bizalmukkal megtisztelnek bennünket.
Beszállítóinkat és a kiválasztott, üzletünkben bemutatott arany és ezüst ékszereinket kizárólag azon elvek alapján
válogatjuk össze, hogy választékunk mindig különbözni tudjon a hasonló profilú üzletek általános kínálatától.
Arany és ezüst karikagyűrű kollekcióink egyedi megjelenésű darabjait különleges formatervezésű, prémium minőségű termékeket készítő, németországi gyártó partnereinktől rendeljük.
Karóra és divatékszer választékunk kialakítása során, egyediségre törekedve igyekeztünk a kompromisszumot sem anyagválasztásukban, sem formatervezésben nem kereső gyártók termékeinek felkutatásában, vállalva azt az izgalmas feladatot, hogy ezen márkákat a környéken elsőként és egyedül kínáljuk azon vásárlóink számára, akik az időtálló, nem egy szezonra tervezett, a múló divathullámokon túlmutató kiegészítőket keresik.
Így érkezett Veszprémbe 2019 legszebb svájci női karórája, a Cover Crazy Seconds: a svájci tulajdonú Cover legújabb kollekciója varázslatos módon formálja eggyé a dizájnt, a nőiességet, az érzékenységet, a szívet és a lelket, az élet megannyi apró, örömteli pillanatát, amelyek emlékezetes megélésében egy csodaszép, igazi nők által, igazi nők számára tervezett karóra is társunk lehet.
Örömmel mutatjuk be a Cover Crazy Seconds kollekcióját, amely arra vár, hogy Ön is felfedezze, megismerje, és beleszeressen. A kollekcióban ragyogó karórák és ékszerek találhatóak, melyek együtt, szettben vásárolhatók meg, különösen kedvező áron.
És milyenek az Elixa órák?
Tiszták, minimalisták, fényűzők, ragyogók, csodaszépek, barátságosak, de mindig, minden porcikájukban, minden apró részletükben: VARÁZSLATOSAN NŐIESEK.
A stílus, az önálló karakter mindennél fontosabb a divatórák világában. Az Elixa egyszerre követi a saját útját, és merítkezik abból a környezetből, amelybe beleszületett. Mindezt olyan minőségben, olyan felelősséggel és olyan kiváló érzékkel teszi, ami árkategóriájában kiemelkedő és elismerésre méltó. Kevés márka vállalja fel, hogy a nevét ne próbálná meg mindkét nem számára vonzóvá tenni. Az Elixa ebben is különbözik: AZ ELIXA KIZÁRÓLAG A HÖLGYEKÉ. Boldogan mutatjuk be az Elixa karórák és ékszerek kollekcióit.

Üzlet képei

Földszint

Északi főbejárata Kossuth utca felőlATMSétáló utca7.2.3.4.5.6.I.1.12.13.14.15.16.19.20.21.53.9.11.8.17.18.

Üzlet állásajánlatai