Bástya Üzletház 8200 Veszprém, Kossuth u. 8.
Hétfő - Péntek: 9:00 - 18:00 Szombat: 9:00 - 13:00 Vasárnap: ZÁRVA
 

Anadorka

Anadorka

Elérhetőségek

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 9:00 - 18:00
Szombat: 9:00 - 13:00
Vasárnap: ZÁRVA

Bemutatkozás

Cégünket 1992-ben alapítottuk 2 belföldi magánszemély részvételével, MA-NYI Bt. néven. Kezdetben betéti társaságként mûködtünk, majd 2000-tõl korlátolt felelõsségû társasággá alakultunk át Byou Kft. néven.
 
Fõ tevékenységi körünk:
Divat kiegészítõk nagykereskedelme
Export és import
Online kis-és nagykereskedelem
 
Az elsõ bérelt pincehelyiségbõl indulva mára Budapest nyugalmas, de központi helyen, jó közlekedés mellett légkondícionált üzlettérben, 4 pénztárral 1000 m2-en, ingyenes õrzött parkolóval várjuk kedves vásárlóinkat. 
 
Mûködésünket 20 munkatársunk segíti, igyekezve a partnereink megelégedettségét elnyerni. Folyamatosan szélesítjük kínálatunkat, így ma már átlagosan 20000 termékféleséget kínálunk partnereinknek. A kezdeti lendületes fejlõdés a mai napig is tart, így az elmúlt 10 év alatt e területen cégünk az egyik legnagyobb divatkiegészítõk importjával foglalkozó vállalkozássá nõtte ki magát K-Európában; így a B'You Kft. meghatározó piacvezetõ szerepet tölt be. 
 
Figyelemmel kísérjük a nemzetközi trendeket; munkatársaink folyamatosan divatbemutatókon, kiállításokon szerzett tapasztalatok és ötletek alapján állítják össze 2 hetente frissülõ árukészletünket, szezonális kollekciónkat. Üzletünkben megtalálhatók a legtrendibb divatnak megfelelõ kiegészítõk, illetve komoly hangsúlyt fektetünk a basic árura, amely a nagyközönség számára legvonzóbb - a hétköznapi viselettõl az alkalmiig. Ez szintén nagyon széles kört ölel fel, a báli és az esküvõi szetteken át. 
 
A minõségrõl a B'You Kft. egyedülálló minõségpolitikája gondoskodik, így minden árunk magas követelmények szerint van összeválogatva - pl.: a fém kiegészítõk antiallergén (nikkelmentes) futtatásúak, stb. 
 
A Byou Kft. termékportfóliójában bizsuk, táskák, egyéb kiegészítõk mellett ajándéktárgyak is megvásárolhatók a legkedvezõbb árak mellett, hiszen minden termékünket közvetlen importból szerezzük be. Célunk,hogy a termékek széles skáláját vonultassuk fel kereskedõink részére. 
 
Minden cikkcsoportban megtalálhatóak a kifejezetten árprogramos termékek és a magasabb árfekvésûek is. A különbözõ termékek: a fülbevalók, nyakláncok, karkötõk, hajbavalók, kendõk, sálak, táskák a szivárvány minden színében és széles stílus palettán egész évben, a szezonnak megfelelõen megvásárolhatók nagykereskedésünkben. 
 
Vásárlóink között tisztelhetjük szinte az egész ország területérõl, a bizsu- és divatáru kereskedõk jelentõs részét. 2000-ben a világhálón való megjelenésünkkel elérhetõvé váltunk a nemzetközi piacokon is. A határon túli érdeklõdõk között Szlovákia és Románia áll az élen, de folyamatosan Ny-Európából is bõvül a kiskereskedelmi partnereink száma. 

Üzlet képei

Földszint

Északi főbejárata Kossuth utca felőlATMSétáló utca7.2.3.4.5.6.I.1.12.13.14.15.16.19.20.21.53.9.11.8.17.18.

Üzlet állásajánlatai